Известие

Collapse
No announcement yet.

Двата халогена не работят и лампичката на таблото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Двата халогена не работят и лампичката на таблото

Двата халогена не работят и лампичката на таблото, предполагам бушон... въпроса ми е къде са. От мануел разбрах че са зад жабката... номер 1 ... как да сваля джабката и да стигна до тях?
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Bravo 1.9JTD 2000

На 'тавана' на жабката има капаче.
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от rustson Покажи съобщение
      Двата халогена не работят и лампичката на таблото, предполагам бушон... въпроса ми е къде са. От мануел разбрах че са зад жабката... номер 1 ... как да сваля джабката и да стигна до тях?
      Там не съм виждал бушони, но модула който управлява халогените е там. Съшия този модул е и за централното и за много други неща. Много ядове брахме с тоя модул докато му добавим комфорт модул за стъклата. Умен е
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

точно там се намира.като отвориш жабката отгоре има едно капаче.отваряш го и отдолу има бушони.миаля че е 15А-син.поне при мен е така
        156 1.9 JTD
        алфа 166 2.4 JTD 150 к.с. 2002г.

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
          Там не съм виждал бушони, но модула който управлява халогените е там. Съшия този модул е и за централното и за много други неща. Много ядове брахме с тоя модул докато му добавим комфорт модул за стъклата. Умен е
          а виждал ли си релета? централното заключване не е там. там е отоплението на стъклата. искаш ли схема с обяснения?

Колега. най вероятно ти е изгоряло релето. обикновенно не прави добър контакт и от прескачането на искри изгарят обувките а после и самото реле. релето не е стандартно. погледни го преди да го сменяш. в ТиН го има. Ако не се справиш обади ми се и ще ти помогна . Става за минути.
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

Колега я ми кажи какво точно се наложи да направиш за да добавип компфорт опцията на алармата си, че на мен ми предстои същото, а искам да знам с какво ще се сблъсквам
            SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
            SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
            SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
              Колега я ми кажи какво точно се наложи да направиш за да добавип компфорт опцията на алармата си, че на мен ми предстои същото, а искам да знам с какво ще се сблъсквам
              Монудла се монтира лесно. Проблема беше, че после ми запомняше халогените. Като ги включиш по принцип и загасиш колата. При следващо стартиране не трябва да светят. Обаче след интервенцията с модула оставаха включени. Наложи се да добавим и едно реле време което да ресетва модула при всяко подаване на контакт както си е оригинално.
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Монудла се монтира лесно. Проблема беше, че после ми запомняше халогените. Като ги включиш по принцип и загасиш колата. При следващо стартиране не трябва да светят. Обаче след интервенцията с модула оставаха включени. Наложи се да добавим и едно реле време което да ресетва модула при всяко подаване на контакт както си е оригинално.
                Благодаря ти!
                SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Пробвай през капачето както споделиха колегите през тавана на жабката като за начало провери дали не е излязло някое от кабелчетата от релето.
                  156 1,8 ТS 99
                  Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
                    Пробвай през капачето както споделиха колегите през тавана на жабката като за начало провери дали не е излязло някое от кабелчетата от релето.
                    нали това казвам и аз
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

Да благодаря на всички за помощта ще го изпробвам днес след работа...
                      Bravo 1.9JTD 2000

Comment

Само да вметна защото видях че автомобила е 2001 година. Има разлика в схемите на автомобилите до 01.2000 и тези след този период. Автомобилите след 2000 нямат бушони зад жапката.
                        Have A Nice Day
                        o/_______\o
                        (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                        []=о===о=[]

Comment

Това отделение го има... видях го махнах капака и вътре има нещо но беше в движение и нямах време да загледам какво... тези дни ще го разуча подробно като съм си разпечатал няколкото страници от Мануел-а и ще видим какво ще стане.
                          Bravo 1.9JTD 2000

Comment

Working...
                          X